Vereség Nagykanizsán

leány junior bajnokság, 2. forduló

Kanizsai Vadmacskák SE- SMAFC-NYME     66-62 (14-11, 20-16, 16-10, 16-25)

Helyszín: Nagykanizsa, Cserháti Sándor Müszaki Szakközépiskola

Játékvezetők: Szabó Tibor, Lovas Péter

Kanizsai Vadmacskák SE: Kardos R. 10, Karancz P. 5, Nagy D. 17, Bernáth R. 2, Herman A. 14, csere: Buti N. -, Katona K. -, Horváth E. 18, Gutai F. -, Székely B. -

SMAFC-NYME: Fodróczy L. 8, Pados K. 10/6, Locsmándi L. 10, Szőke Sz. 20/6, Kisréti B. -, csere: Suga A. 2, Szóka S. 4, Dobos K.-, Gyulai D. 8, Gosztola L. -

Szoros kezdés után nagy előnyre tett szert a kanizsai csapat. Sorra következtek hibáink, eladott labdák, kihagyott ziccerek, kihagyott büntetők jellemezték a játékunkat. A nagykanizsai csapat pedig sorra betalált így félidőben 8 pont volt már a különbség a két csapat között. Majd következett a 3. negyed, amiben a SMAFC-os lányaink teljesen kiengedtek és ezt a hazaiak kihasználva 15 pontos előnyt szereztek maguknak. Már-már reménytelennek tűnt a meccs megnyerése, de a 4. negyed végül várakozáson felülivé sikerült. Szőke Szilvia, Locsmándi Lilla és Gyulai Dóri fontos kosarakat szereztek, végül Pados Kitti utolsó másodperces 3 pontosával pedig még közelebb férkőztünk a kanizsaiakhoz.

Pados Kitti - csapatkapitány helyettes: „Az utolsó negyedben összeszedve magunkat csökkentettük a különbséget és végül 4 pontos hátránnyal zártuk a mérkőzést. Remélve, hogy hazai környezetben jobban teljesítünk és legalább 5 ponttal nyerni tudunk. Mindent megteszünk azért, hogy csoportelsőként továbbjussunk!”

Herczegné Velkey Eszter: „Mentettük, amit menteni lehetett…nincs mese, most már nincs több hibázási lehetőségünk, minden junior mérkőzést meg kell nyernünk! Úgy érzem ezen a mérkőzésen a hozzáállásunkkal volt a legnagyobb probléma; az utolsó 5 percben viszont megmutatták a lányok, hogy fontos nekünk a továbbjutás és nem adták fel, és ez viszont dícsérendő!”

Hírek: