VERESÉG A BAJNOK OTTHONÁBAN

Nem mondható könnyűnek sorsolásunk. Az elmúlt héten a veretlen Pécs, most pedig a listavezető, szintén még veretlen BEAC otthonába látogattunk. Az Újbuda együttese egyébként tavasszal fölényesen nyerte meg az Amatőr Női bajnokságot, hiszen hibátlan alapszakasz után, a play off mérkőzésein is csak egyszer talált legyőzőre. Jelenleg is imponállóan teljesítenek, hiszen eddig ellenfeleit átlagban 39,75 ponton tartották.

Az első két percben sikerült vezetnünk vendéglátóink ellen, aztán egy perc alatt 7:0-as erődemonstrációt tartottak, melyet a negyed végén újra megismételtek. Közben egyenrangú ellenfeleknek bizonyultunk, csak ugye az a 120 másodperc 0:14 a szemszögünkből.

A folytatásban is hasonlóan alakult a mérkőzés, hibáinkra, mint egy ragadozó csapot le ellenfelünk, és halálos biztonsággal kosárral büntette. Nem voltak könnyű helyzetben lányaink, hiszen az "A" csoportban edződött ellenfelünk nem csak gondolkodásban volt gyors, de gyakorta a test test elleni küzdelemben is csak lepattantunk róluk. Így maradtak az apró örömök, mint hogy nem kaptunk százat, és nekünk sikerült eddig a legtöbb pontot dobnunk vendéglátóinknak.

Gratulálunk Balogh "Bubunak", és tanítványainak!

Amatőr Női Bajnokság:

ELTE-BEAC Újbuda - SMAFC-NYME 97:59 (28:17, 22:12, 28:16, 19:14)

Budapest, 30 néző V.: Bagi B., Lővei L.

BEAC: Szász 21/3, Bakó 9/3, Mozsolics 4, Brixel 7, Cseh-Szombathy. Cs.: Csicsai 28/3, Horváth Sz. 9, Horváth E. 4, Guti 4, Szathmáry 3/3, Tóth L. Horváth B. 8. Edző: Balogh Judit

SMAFC:  Kálmán 20/3, Németh 3, Honyák 6, Kiss 5/3, Ragats 8. Cs.: Szőke 8, Fodróczy 2, Pados 6, Ankhelyi 1, Locsmándi. Edző: Palkovits Tamás

 

Hírek: