Tizenkét nap, öt mérkőzés

Nem akármilyen sorozatot kezd meg a mai napon fiatal csapatunk. Nem egészen két hét alatt öt mérkőzést játszanak lányaink.

Ez a profiknak sem egyszerű, hát még az iskola, tanulás mellett! Igaz, mindegyiket hazai pályán játsszák lányaink, de nagyon jó ellenfelek érkeznek a Krasznaiba.

Elsőként a szombathelyi lányokkal találkoznak csütörtökön délután a junior bajnokság keretében. Emlékezzünk csak! Szombathelyen egészen a végjátékig nyílt volt a győztes kiléte. Tehát nem lehet félvállról venni a vasi sportiskolásokat!

Vasárnap az Amatőr Női Bajnokság legrutinosabb csapata, a Tatabánya lesz vendégünk. Ők a 3. helyen állnak, egyetlen vereségüket az éllovas BEAC otthonában gyűjtötték be. A volt válogatott hölgyek rutinjából van mit ellesni!

Egy hét múlva a Győr következik, akik a tavalyi bronzérmes utánpótlás csapatukra építkeznek, és egyre jobb eredményeket érnek el.

A hétvégén újabb, immár a továbbjutást végképpen eldöntő junior csata lesz a Nagykanizsa ellen. Emlékeztetőül, idegenben egy pontos bravúrt sikerült elérnünk, de előtte négy nappal az ANB-ben ők győztek nálunk! Szóval, kiélezett mérkőzés várható.

Aztán a következő hét első napján, hétfőn az eddig még veretlen PVSK látogat hozzánk.

A lányoknak sokat jelent a buzdítás, ezért kérnénk minden szimpatizánst, és érdeklődőt, hogy jöjjenek, és szurkoljanak a soproni középiskolásoknak!

 

MÉRKŐZÉSEK:

OJB – 5.

2013. november 14.csütörtök – 17.30 óra

OJB:  SMAFC-NYME – Szombathelyi SI

6.

2013. november 17. vasárnap – 16.00 óra

ANB:  SMAFC-NYME - Tatabányai KC

7.

2013. november 21. csütörtök – 17.30 óra

ANB:  SMAFC-NYME—UNI Győr – SzKA

OJB-6.

2013. november 23.  szombat -  16.00 óra

OJB:  SMAFC-NYME—Kanizsai Vadmacskák SE

13.

2013. november 25. hétfő – 16.00 óra

ANB:  SMAFC-NYME—Autópark Pécsi VSK

 
Hírek: