Több fronton is

Szombaton koradélután (13 órakor) az Autópark-PVSK csapatát fogadjuk az Amatőr Női Bajnokságban. A mérkőzés szünetében fiataljaink, és a már régebb óta fiatalok között egy dobóversenyt is rendezünk, majd a találkozó után a két együttes utánpótlás csapatai mérkőznek meg.

A 2013-as évben szenzációsan nyitottak vendégeink, hiszen öt mérkőzésből négyet megnyertek, és azon a bizonyos mérkőzésen is csak 1 ponttal dobtak kevesebbet a Nagykanizsánál.

Szóval, fel kell kötnünk azt a bizonyosat, még akkor is, ha ősszel sikerült a bravúr, idegenben négy ponttal győztünk (61:65), mai ellenfelünk otthonában. A pécsi fiatalok egységes, jó csapatot alkotnak, amelyből eddig már négyen is bemutatkoztak az idei bajnokságban, a PEAC-PVSK "A" csoportos együttesében. Csapatszerkezetük is kitünő, hiszen mind a palánkok alatt, mind a mezőnyben megfelelő adottságú játékosokkal rendelkeznek.

Jó hír csapatunk háza tájáról, hogy ugyan még vannak hiányzóink, de a legutóbbi találkozóhoz képest többen meggyógyultak, és harca foghatók. Ezért aztán szeretettel ajánljuk, még az SKC - Jászberény férfi rangadó előtt, mindenkinek a figyelmébe összecsapásunkat!

2013. február 16. (szombat) 13 óra

SMAFC-NYME - Autópark-PVSK

(Sopron, Krasznai Ferenc Egyetemi Sportcsarnok)

 

Hírek: