SZOMBATHELY UTÁN, BSE ELŐTT

Együttesünk, szombaton a Nyugat-magyarországi Egyetem szombathelyi campusának csarnokában vendégszerepelt. Az NYME házirangadóját, az SZSE csapata nyerte meg.

Lányaink végig sok hibával játszottak - ziccereket, büntetőket hibáztunk, bosszantó eladott labdáink voltak - , így egy-egy felvillanásunk csak ahhoz volt elég, hogy végig partiban maradjunk vendéglátóinkkal, akiknél Ányos (38 IBM pont - tripla duplával), és Földi kitűnő teljesítménye győzelemre repítette csapatukat.

Szombathelyi ESE - SMAFC-NYME 78:68 ( 17:16, 23:13, 16:16, 22:23)

Szombathely: 20 néző V.: Dombay L., Nagy E.

SZSE: Gusztafik 13, Földi 20/12, Handler 13/3, Ányos 19/3, Horváth 6. Cs.: Konti 6, Mangliár 1 Edző: Szala János

SMAFC:  Fejes 8/3, Tóth 9, Kálmán 15/6, Zottl 2, Velkey 8. Cs.: Czinder 15/6, Kiss 6, Klemencsics 5/3, Ragats. Edző: Palkovits Tamás

 

Sok időnk nem marad a "sebek" nyalogatására, mert kedden a Dr. Hepp Ferenc Emlékkupa döntőjébe jutásáért mérkőzünk a BSE II. csapatával. Ellenfelünk a találkozó egyértelmű esélyese, hiszen keretükből tizen az "A" csoportos csapatnak is tagjai, akik az amatőrök között, a keleti csoportban, egy vereséggel a második helyezettek.

Nagyot kell javulni teljesítményünknek - elsősorban koncentrációban - , hogy partiban lehessünk a városmajori utánpótlás válogatottakkal. Ebben közönségünk is segítségünkre lehet, ha belehajszolja lányainkat egy küzdelmes mérkőzésbe. Ezért kérnénk őket, hogy jöjjenek, szurkoljanak a kék-fehér lányoknak!

 

2012. december 18. (kedd) 18.30 óra

Krasznai Ferenc Egyetemi Sportcsarnok

SMAFC-NYME - BSE II.

Dr. Hepp Ferenc Emlékkupa mérkőzés

Hírek: