ROBOGTAK A VASUTASOK

Együttesünk ahhoz az Autópark-PVSK-hoz látogatott a hétvégén az Amatőr Női Bajnokságban, amely csapat keretében a Junior Bajnokság egyik veretlen éllovasának játékosai mellett, és a Közép-Európai Ligában szereplő PEAC-ból öten szerepeltek. Röviden úgy is fogalmazhatnánk, hogy még a kispaduk végén is nagyon erős játékosok ültek.

Ezzel együtt is túlzottan "nyuszi" felfogásban kezdtük a mérkőzést. Bosszantó volt, hogy az első negyedben kétszer is, másfél perc alatt csináltak rajtunk 0:9-et! Sajnos, a mérkőzés további menetében is hasonló volt a koreográfia. Kiegyenlített időszakokat, bosszantó fegyelmezetlenségek, és figyelmetlenségek követtek, amelyeket azonnal büntettek a motiváltan, jól játszó hazaiak.

Meg kell érteni, hogy hasonló erősségű együttesekkel csak akkor lehetünk partiban, ha a mérkőzés első percétől az utolsóig száz százalékosan tudunk koncentrálni! Addig, csak bizonyos részfeladatok sikeres megoldásainak örülhetünk.

AMATŐR NŐI BAJNOKSÁG:

Autópark-PVSK - SMAFC-NYME 96:63 (28:11, 25:20, 22:17, 21:15)

Pécs: 30 néző V.: Radnóti M., Vétek F.

PVSK: Nagy 12, Sánta 10, Molitor 24/18, Papp 13, Demeter 4. Cs.: Szűcs 6, Herendi 8, Domokos 6, Sellei 2, Zolyomi 7, Lénárt 4. Edző: Debreczeni Eszter

SMAFC: Kálmán 23/3, Németh 4, Honyák 4, Kiss 13/9, Ragats. Cs.: Locsmándi 12, Fodróczy 2, Ankhelyi, Szőke 5. Edző: Palkovits Tamás

 

Hírek: