Kanizsáé volt a végjáték

Azt már korábban is tudtuk, hogy Suga Anettra és Tóth Katára nem számíthatunk, ám délelőtt újabb rossz hír érkezett. Az Eötvös diákolimpiai mérkőzésén Cipek Dóra térde sérült meg, és a legújabb diagnózis szerint minimum 1 hét teljes pihenő vár rá. Ez érzékenyen érintett minket, hiszen Dóri az első négy mérkőzésünkön 12 pontos átlaggal a harmadik legeredményesebb játékosunk volt.

A mérkőzés elején nem éreztük a maródiak hiányát, hiszen nagyon jó játékkal 5 perc elteltével 10:0-ra vezettünk. Aztán szép lassan felzárkóztak a vendégek, majd a kispadról érkező Hegyi vezérletével már tíz ponttal is vezettek a 16. percben. Szerencsére a félidő vége újra a miénk volt.

A második félidőben is tovább folytatódott a hullámzó játék, de mindig csak 1 pontra sikerült megközelíteni ellenfelünket. Ez egészen a 36. percig tartott, innen azonban a Vadmacskák hibáztak kevesebbet, és a végjátékot, valamint a mérkőzést is megnyerték.

Sajnos, csak a mérkőzés egyes időszakaiban játszottunk jól, és kispadunkról kevesebb "pont" érkezett, mint ellenfelünknél, így a végén nem maradt más hátra, mint gratulálni a kanizsai lányok teljesítményéhez.

AMATŐR NŐI KOSÁRLABDA BAJNOKSÁG:

SMAFC-NYME - Kanizsai Vadmacskák 70:81 (17:16, 16:20, 22:23, 16:22)

Sopron, 50 néző V.: Esztergályos R., Gráczer Zs.

SMAFC: Kálmán 34/6, Németh 16, Szőke 6, Kiss 10, Ragats. Cs.: Locsmándi, Honyák, Fodróczy 4, Pados. Edző: Palkovits Tamás

Kanizsa: Fekete 13/6, Oros 12, Nagy 9, Jurkó 19, Kardos 4. Cs.: Hegyi 16/6, Herman 8, Horváth, Törőcsik, Bernáth. Edző: Gábor Erzsébet

 

 

Hírek: