Jövő hétre maradt a döntés

Három negyeden keresztül szépen, és eredményesen játszott csapatunk, és magabiztosan győzte le a Szombathelyi Sportiskolát. Azonban a kanizsai lányok is megnyerték két mérkőzésüket, így a jövő héten szombatra maradt a döntés, hogy ki jut tovább a nyugati régióból.

Az ötödik percig szépen "csendben csordogált" a mérkőzés, ám ekkor két perc alatt, 12:0-ás rohammal biztos előnyre tettünk szert.  A második negyedben sem volt gond védekezésünkkel, de a gyakori cserék után megbomlott támadójátékunk folyamatossága.

A harmadik negyedben mindkét csapat játékosai "bekeményítettek", ám Kálmán és Honyák hármasai megnyugtatólag hatottak ránk. Az utolsó negyedben Ragats és Kiss bizonyult ellenállhatatlannak. A záró percekben pedig már egy-egy szemetgyönyörködtető megoldással is megörvendeztették a kilátogató szurkolókat lányaink.

ORSZÁGOS JUNIOR BAJNOKSÁG

SMAFC-NYME - Szombathelyi SI 95:43 (26:12, 16:10, 23:10, 30:10)

Sopron, 50 néző V.: Farkas D., Phillipovits N.

SMAFC: Pados 4, Kálmán 13/6, Honyák 10/6, Kiss 19, Ragats 21. Cs.: Szőke 13/3, Németh 3, Fodróczy 3, Locsmándi 2, Góth 3, Suga 2, Tóth 2. Edző: Palkovits Tamás, Velkey Eszter

SZSI: Hajdinák 22/6, Mészáros, Vadóczi 5, Tóth T. 8, Németh 7. Cs.: Tóth E. 1, Auer, Hansági, Téglás, Vincze, Boronkay. Edző: Kozma Tamás

Hírek: