INDULUNK!

Sokáig kétséges volt, hogy meglesz-e az anyagi lehetőségünk arra, hogy elinduljunk az Amatőr Női Elsőosztályú Bajnokságban. Köszönhetően sok-sok segítő, jó szándékú támogatónak, végül ott lehetünk.

Igaz, egy fiatalabb átlagéletkorú csapattal (16,8 év), de idén sem hiányzik a SMAFC a legjobb amatőr státuszú hölgyek közül.

Milyen bajnokság várható? Már az alapszakaszban is erősebb, mint az elmúlt évben, hiszen az előző idény bajnoka, a BEAC (akik tavaly kelethez tartoztak) is átkerült nyugatra. A Tatabánya (ők játszották a döntőt a BEAC-cal), a Kanizsa, a Pécs, és a tavaly még szintén „keleti” MTK II. (a BSE új neve) is mind, mind komoly játékerőt képviselnek.  Ám badarság lenne a győri, zalaegerszegi élvonalbeli együttesek, vagy a Kiss Lenke Kosársuli Akadémia utánpótlását elfelejteni, miként a tatai együttest sem, akikhez Győrből, és Budapestről is járnak át egyetemisták.

Szóval, komoly erőpróba lesz fiatal játékosaink számára a 2013/2014-es Amatőr bajnokság, de az is biztos, hogy sokat profitálhatnak belőle. Valamint ismerve mentalitásukat, az utolsó pillanatokig küzdeni fognak, hogy bizonyítsák az őket támogatóknak, hogy megérdemlik a törődést, oda figyelést, a 153 éves klub hölgyei is!

 

A támogatói bérlet szándéknyilatkozatai, keddtől kezdve lesznek „beválthatók” .  A Topán Cipőboltban, a Rókalyuk Sörözőben, a kőszegi úti Parketta Discontban, és a Krasznai Ferenc Egyetemi Sportcsarnokban. Valamint az első hazai bajnoki mérkőzés előtt, a pénztárban.

SZEZONNYITÓ AMATŐR NŐI BAJNOKI MÉRKŐZÉS

2013. SZEPTEMBER 26. (CSÜTÖRTÖK) 17.30 ÓRA

SMAFC-NYME – Kiss Lenke KS

Helyszín: Krasznai Ferenc Egyetemi Sportcsarnok (Sopron, Ady E. u. 5.)

Szeretettel várunk minden érdeklődőt!

 

Hírek: