IDEGENBELI HÉTVÉGE

Három korosztályban is idegenbe utaznak csapataink, a közelgő hétvégén. Az Amatőr Női Bajnokságban, csakúgy mint az Országos Junior Bajnokságban, Nagykanizsa az úticél, míg tini csapatunk a főváros felé veszi az irányt.

Pénteken, a legidősebbek kezdik a sort, a tavalyi évad alapszakasz győztese ellen. Jelenleg éppen egy győzelemmel van előbbre a Kanizsa DKK csapatunknál. Eddig a bajnokságban, hazai pályán veretlenek vendéglátóink, akiknél Fuisz Viki, Fekete Csilla, és Jurkó Noémi huzzák a csapat szekerét. Hárman átlag 55 pontot szórnak meccsenként.  Az Ő semlegesítésük nem kis gondot okoz ellenfeleiknek.

Az elmúlt esztendőben Nagyaknizsán egy ponttal maradtunk alúl, míg hazai környezetben, nekünk sikerült elvennünk ellenfelünk alapszakaszbeli veretlenségét.   Ugyan nem mi vagyunk a találkozó esélyesei, de azért nem kívánunk feltartott kézzel érkezni Zalába!

 

Szombaton a tini korosztályú lányaink folytatják a sort Budapesten. Először a Tatabánya ellen lépnek parkettra, majd a BEAC-PVSK mérkőzen azonos eredménnyel végzett ellenféllel mérik össze erejüket. Fiatal együttesünknek elsősorban a további tapasztalatok begyűjtése lehet a célja, de azért nagyon jót tenne játékosaink lelkének egy esetleges győzelem!

 

Vasárnap újra Nagykanizsára utazunk, ezuttal a juniorokkal. Nagyon erős ellenfelek várnak itt ránk. Elsőnek a hazaiak favoritcsapata az ellenfél, míg a másik ágon Tursics Sándor és felesége vezette Csata DSE és a ZTE NKK csatáznak. Ezután a vesztesek, majd a győztesek csapnak össze. Nem jó hír csapatunk házatájáról, hogy Suga Anett térdsérülése nehezen gyógyul. Jelenleg még az MRI vizsgálat eredményét várjuk. Emellett több, kisebb gond, probléma hátráltatja felkészülésünket. Pedig itt már mindenkinek fontos szerep jut, ha újabb győzelmet, győzelmeket szeretnénk begyűjteni fiatal játékosainkkal.

Hírek: