Hétfőtől futás az erdőben

2008, 2009 és 2010 júlisában is együtt futottunk sportolók (korosztályoktól függetlenül), sportvezetők, edzők, szülők, testvérek, ismerősök, barátok, sőt, négylábú társaink.

Idén is hasonlót tervezünk. Nem kötelező, de segít abban, hogy ne a felkészülés elején legyen izomlázunk, legyünk elgyötörtek. Meg aztán így együtt könnyebb.  Még nem pereg a stopper, még nem hajt az edző. Sőt, még Ő is kapkod a levegő után, még neki is vörös a feje, no nem az idegeskedéstől, hanem az emelkedőktől!

Persze azért vannak szuper apukák, sőt anyukák is, akikkel az utolsó leheletig lehet hajtani, hogy ki a leggyorsabb... Szóval, itt mindenki megtalálja a maga ritmusát, párját, és talán még élvezzük is, amit azért  mi kosarasok annyira nem szeretünk, a labda nélküli futást.

Tudom, az elmúlt hetek időjárása kicsit ijesztő, de a következő hétre már kellemesebb időjárást prognosztizálnak a meterológusok.  Az este, és az erdei klíma pedig még kedvezőbbé teszi a hőérzetet. Maximum a szúnyogok ellen kell felkészülni!

A közös erdei futásokra, az első héten az alábbi időpontokban kerül sor minden alkalommal 19.00 órától:

Július 18 (hétfő), 20 (szerda), 22 (péntek)

Találkozás:  A Lővér Szállónál lévő autóbuszpályaudvarnál (ahol a korábbi években is).

Gyere, gyertek szeretettel várunk mindenkit! Nem csak SMAFC-osokat, és nem csak kosarasokat is!

Hírek: