GYŐZELEMMEL KEZDTÜK

Győzelemmel kezdtük az Országos Junior Bajnokság rájátszását. Pedig nem volt egyszerű. Ugye, kedden még a Kanizsa ellen kellett kivívni a továbbjutást, aztán szombaton már félnapos utazás Szolnokra.

Talán még a keddi szenzációs mérkőzés a lábakban, fejekben, talán a szombati hosszú utazás hatása, de messze nem úgy kezdődött a mérkőzés ahogyan szerettük volna. Ugyan küzdöttünk, de ritmustalanul, pontatlanul, sok hibával játszottunk az első félidőben.

A második játékrészt Kiss, Kálmán, Fodróczy kosaraival kezdtük, és fordítottunk, de Héricz sorozatban három távolival válaszolt. Így újra kezdhettük a felzárkózást. A negyed végén már csak egy pont választott el minket a hazaiaktól.

A záró negyedet Ragats feljavult centerjátékával kezdtük, és már tízpontos előnyünk is volt. Ekkor azonban ellenfelünk folyamatosan faultokkal állított meg minket, ami részükről sikeres taktikának bizonyult, hiszen tizből csak egy büntetőt értékesítettünk az utolsó két percben, és így izgalmasan alakultak az utolsó másodpercek. Végül, ha csak egy kosárnyi különbséggel, de győzelemet szereztünk a rájátszás első mérkőzésén.

Nagyon sok hibával, szétszórtan játszottunk, éppen ezért különösen értékes a kiharcolt győzelem, ami elsősorban küzdőszellemünket dícséri!

ORSZÁGOS JUNIOR BAJNOKSÁG - RÁJÁTSZÁS:

Szolnoki MÁV SE - SMAFC-NYME 58:60 (12:10, 15:13, 17:20, 14:17)

Szolnok, 30 néző V.: Rácz Zs., Kovács Cs. Ellenőr: Bernáth A.

Szolnok: Kaid 14/3, Héricz 13/9, Fazekas 2, Benedek 4, Szabó D. 13. Cs.: Földvári 7, Lovrity 3/3, Sokvári 2. Edző: Tóth Viktor

SMAFC: Németh 6, Kálmán 15, Góth 2, Locsmándi 2, Ragats 8. Cs.: Kiss 15/3, Fodróczy 9/3, Suga 3, Ankhelyi. Edző: Palkovits Tamás

Hírek: