GYŐZELEM A MEGYEI ÖSSZECSAPÁSON

A 2013-as esztendőnek gyermek csapatunk adta meg az alaphangot elmúlt heti két sikerével, hogy ezen a héten, az Amatőr Női Bajnokságban szereplő együttesünk folytassa ezt, egy újabb győzelemmel.

Megyei rangadóra készültünk, hiszen októberben is nagy csatát vívott a két csapat Győrben, ám ellenfelünk euroligás keretében történt változások miatt, a megyei derbire három legjobbját nélkülözve érkezett az Uni-Győr II.

("Szabadon igazolhatóvá vált csapatunk két játékosa, a lett Ieva Kublina és az amerikai Chay Shegog, miután aktuális bérük kifizetésében a szerződésben foglaltaktól eltérően egy nap késedelembe kerültünk, s az ügynökséggel kötött megállapodás értelmében szerződésük azonnali hatállyal felbonthatóvá vált. A centerposzton keletkezett űrt a szakvezetéssel egyeztetve a lehető legrövidebb időn belül pótolni kívánjuk." - Uni-Győr honlapjáról)

Ezzel együtt, ez mit sem von le abból a tényből, hogy fantasztikus dobószázalékkal kezdtük az első negyedet, elsősorban távolról voltunk káprázatosak (6 hárompontos kísérletből öt landolt a gyűrűben!). A lendület átragadt egész keretünkre, hiszen a kispadról érkező játékosok beállításával sem tört meg  a lendület, és így a félidőre eldölni látszott a mérkőzés.

Mindenképpen dícséretes, hogy csapatunk tagjai a mérkőzés végéig megfelelő hozzáállást tanusítottak, kiszolgálva ezzel lelkes közönségüket.

Természetesen, a folytatásban sokkal nehezebb feladatok várnak ránk, a jövő héten már Pécsre, a PEAC együtteséhez utazunk bajnokira.

SMAFC-NYME - UNI-GYŐR II. 126:43 (36:16, 32:8, 36:7, 22:12)

Sopron, 150 néző  V.: Németh András, dr. Magyari Tibor

SMAFC: Dávid 14/3, Kálmán 18/3, Klemencsics 13/3, Kerékgyártó 17/3, Velkey 15/3. Cs.: Tóth 18, Czinder 13, Fejes 10/6, Németh 6, Ragats 2, Zottl, Katona. Edző: Palkovits Tamás

Győr: Jakubovics 8/3, Erős 5/3, Májusi 2, Bakó 2, Tullner 22. Cs.: Köninger 2, Horváth, Takács, Sipos, Czirák. Edző: Barthalos István

Hírek: