Elkezdtük az alapozást

Ebben a hónapban leginkább erőnléti és ügyességi feladatok jellemezték az edzéseket, az utolsó héttől kezdve azonban már taktikai elemek is szerepeltek a programban. A bajnokság csak októberben kezdődik, így még bő 1 hónapig tart a felkészülés.

Herczegné Velkey Eszter: "Úgy gondolom, hogy sikerült egy nagyon jó kis csapatot összehoznunk. Jó látni azt, hogy nem csak ügyesek de motiváltak is a lányok mind egytől egyig. Ez viszont még nem elég, csapatként is jól kell működnünk, de én  Bízom benne, hogy ezzel a csapattal nagyon szép évnek nézünk elébe!"

Júniusban együttműködési megállapodást kötött egymással a Sopron Megyei Jogú Város, a Soproni Darazsak Akadémia, a Soproni Sportiskola és a SMAFC-NYME, amelynek értelmében az utánpótlásképzés és a versenyeztetés is egységes képzési és irányítási rendszerbe lesz foglalva. Ezen felül az Akadémia biztosítja az utánpótlást a SMAFC-NYME és az Uniqa Euroleasing Sopron csapatai számára. Ez a program több versenyzési lehetőséget biztosít majd a soproni utánpótlás programban résztvevő gyermekek számára. Az együttműködésnek köszönhetően augusztusban már több Darazsas játékos is csatlakozott a csapathoz.

 

Hírek: