Csúfos vereség

SMAFC-NYME – TATABÁNYAI KC  29-110 (5-30, 14-22, 6-28, 4-30)

Játékvezetők: Esztergályos Róbert, Sabáli László

Helyszín: Sopron, Krasznai Ferenc  Sportcsarnok                                                                                                   

SMAFC-NYME:  Szóka S. -, Gyulai D. -, Gosztola L. 3, Locsmándi L. 7, Szőke Sz. 9, csere: Dobos K.-, Fodróczy L. 8, Pados K. 2, Méhesi K.-, Tóth L.-.

Tatabányai KC: Ruttner R. 23, Fülöp K. 18, Guti A. 20/3, Fekete A.4, Csicsai K. 10   csere: Szamosi R. 9/3, Bako B.4, Horváth B. 10, Németh N.-, Fülöp L.-, Mozsolics J. 12

 A mérkőzést nagyon rosszul kezdtük, gyenge védekezésünknek köszönhetően a tatabányai csapat átgázolt a csapatunkon. Kemény védekezésüket nem tudtuk átjátszani és sorra adtuk el a labdákat; az első pontjainkat Locsmándi Lilla szerezte a 7. percben, de ekkor már az ellenfél nagy előnyre tett szert. A második negyedben végre sikerült összeszednünk magunkat, letámadásunk eredményeképpen Szőke Szilvi és Fodróczy Lili könnyű kosarakat szereztek.

A második félidőben azonban minden ott folytatódott, ahogy az első negyedet elkezdtük…a nagyszünet után több mint 4 percig nem találtunk a gyűrűbe,míg a Tatabánya újabb 10 ponttal növelte az előnyét (19-60). Se védekezésben, se támadásban nem tudtunk változtatni, amin a folyamatos cserék sem segítettek. 

Herczegné Velkey Eszter: „Nem vagyunk könnyű helyzetben, hiszen több olyan játékosunkat is elveszítettük sérülések miatt, akik kulcsembereknek számítanának csapatunknál. Ennek ellenére a csapat igyekszik jól játszani, küzdeni a győzelemért. Na ez ma nem sikerült…se a jó játék, se a küzdés, se a győzelem.”  

Hírek: