Az idei év utolsó hazai bajnokija

A 2012-es év utolsó hazai bajnoki mérkőzését rendezik november 27-én, kedden 18.30 órától, a Krasznai Ferenc Sportcsarnokban.

Ellenfelünk kérésére - betegségek, sérülések - tettük át a mérkőzést szombatról, keddre, mely reméljük nem okoz problémát szurkolóinknak!

A tatai csapat elsősorban négy jó játékosára - Heizer, Orsós, Tajkov, Veres - építi játékát, de a többieket sem szabad lebecsülni. Az említettek közül Tajkov Niki többünknek is ismerős lehet, hiszen kadetként játszott edzőnk csapatában, de a 2008/2009-es évadban az MKB-Euroleasing NBI/A csoportos együttesében is. Onnan Szolnokra, majd Szekszárdra került, most pedig Tatán kosárlabdázik. Orsós-Bogdán Viktória sem ismeretlen, hiszen a MEFOB mérkőzéseken, a Nyugat-magyarországi Egyetem színeiben pattogtatja a labdát. Heizer Andrea pedig a juniorok között is, az egyik kiemelkedő egyéniség.

Jelenleg két hellyel van hátrébb ellenfelünk a táblázaton, mint mi, éppen ezért is lenne fontos, hogy győzzünk!

Decemberben már csak idegenben - Nagykanizsán, Szombathelyen, Zalaegerszegen - játszik bajnokit csapatunk, tehát itt az alkalom, még egy utolsó nagy szurkolásra nézőinknek, a SMAFC-os lányok sikeréért!

AMATŐR NŐI ELSŐOSZTÁLYÚ BAJNOKSÁG

2012. NOVEMBER 27. (KEDD) 18.30 ÓRA

SMAFC-NYME - TATAI SE

Sopron, Krasznai Ferenc Egyetemi Sportcsarnok (Ady E. u. 5.)

Hírek: