Újabb két mérkőzés előtt

Október első hetében újra, két egymás utáni nap játszunk mérkőzéseket.

Csütörtökön, a BSE-ből lett MTK-Budapest ellen küzdünk, míg pénteken a Zala Volán TE junior csapata lesz az ellenfelünk.

Hasonlóság a két ellenfelünknél, hogy az "A" csoportos együttesekben is szereplő fiatalok, és a juniorok alkotják keretüket. Az MTK nagyon erős játékoskeretével, a tavalyi bajnokság végén, áprilisban is megismerkedhettünk, csak akkor még Velkey, Klemencsics, Fejes, Katona, Zottl, Tóth, Turner is ott voltak fiataljainkkal. Akkor sem mi voltunk magassági fölényben, és akkor sem mi voltunk a mérkőzés esélyesei, mint ahogyan most sem. Így aztán igazából nincs mit idegeskednünk. A lényeg: emelt fővel jöhessünk le a pályáról, mi minden tőlünk telhetőt megtettünk!

A pénteki mérkőzés az már más! Az OJB (Országos Junior Bajnokság) meccsein hasonló korosztályú (mi még itt is fiatal csapatnak számítunk!) ellenfelekkel mérkőzünk, és itt szeretnénk igazán bizonyítani tudásunkat. Ám badarság lenne "előre inni a medve bőrére", mert a zalai fiatalok évről évre előre lépnek a ranglistán, és mint mondottuk, közűlük többen a profi csapattal edzenek, ott is játszanak.

Ha már a hasonlóságoknál tartunk, mindkét mérkőzésünkön elkél a buzdítás! A múlt csütörtökön is sokat jelentett a nehéz pillanatokban a "HAJRÁ SMAFC!", és úgy hisszük ez most csütörtökön, és pénteken sem lesz másképpen!

Mindenesetre, mi szeretettel hívunk, várunk minden kedves kosaras barátot, érdeklődőt a Krasznai Csarnokba!

 

2013. október 3. 17.30 óra: AMATŐR NŐI BAJNOKSÁG : SMAFC-NYME - MTK-Budapest

2013. október 4. 17.00 óra: ORSZÁGOS JUNIOR BAJNOKSÁG: SMAFC-NYME - Zala Volán TE

Mindkét mérkőzésünk helyszíne, a Krasznai Ferenc Egyetemi Sportcsarnok (S. Ady E. u. 5.)

 

Hírek: