Öt napon belűl, kétszer a Kanizsa ellen

A sorsolás szeszélye úgy hozta, hogy ezen a héten az Amatőr Női Bajnokságban, és az Országos Junior Bajnokságban is összemérhetjük erőnket a nagykanizsai lányokkal. Az első mérkőzést Sopronban, a másodikat Nagykanizsán rendezik meg.

Túl sok különbség nem igen lesz a két mérkőzésen találkozó játékosok között, hiszen a Vadmacskáknál csak az irányító Fekete Csilla idősebb a junior korosztálynál, nálunk viszont mindenki bőven belefér a korhatárba.

A két együttes tavalyi összecsapásain szoros eredmények, de mindkétszer kanizsai siker született. Apró momentumok bizonyultak döntőnek a találkozókon, melyek a semleges nézők számára érdekesek, izgalmasak voltak. Végül, az alapszakaszban is úgy alakult, hogy a zalai piros-fehérek lettek negyedikek, mi pedig közvetlenül mögöttük végeztünk.

Azóta azonban nálunk történtek nagyobb változások. Igaz, hogy ellenfelünktől is távozott Fuisz Viktória személyében a legponterősebb játékosuk, nálunk azonban tizen nem lehetnek ott az előző évi keretből.

Az eddigi eredmények alapján is jó, izgalmas összecsapásokra lehet számítani, a junior mérkőzésen pedig csoportunk két veretlenjének rangadóját játszák. Egy biztos, elkél a szurkolás a lányoknak!

2013. október 15. (kedd) 17.30 óra - Sopron, Krasznai Ferenc Egyetemi Sportcsarnok

ANB: SMAFC-NYME - Kanizsai Vadmacskák

 

2013. október 19. (szombat) 17.00 óra - Nagykanizsa, Cserháti S. Műszaki Szakközépiskola Sportcsarnoka

OJB: Kanizsai Vadmacskák - SMAFC-NYME

 

Hírek: